Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ακριβότερο το παγωτό σε παραλία του Δήμου Θηβαίων απ' ότι στο... Παρίσι!



Να ποιοι δυσφημίζουν την Ελλάδα στους ξένους! Η ξανθιά κυρία με το κατάξανθο αγοράκι της μπήκαν στο κατάστημα της Κορινθιακής παραλίας του Δήμου Θηβαίων, προκειμένου να πάρουν παγωτά..

Αφού τα διάλεξαν από το ψυγείο, πλησίασαν στο ταμείο για να πληρώσουν, αλλά δεν χρειάστηκε να μιλήσουν, αφού ο μικρός είχε ήδη αρχίσει να τρώει το παγωτό του και η μητέρα το ακούμπησε στον πάγκο, περιμένοντας… Ο ταμίας, που προφανώς τους πέρασε για ξένους, ρώτησε το αφεντικό για την ειδική «ταρίφα» …

«Χρέωσε 3 ευρώ το κυπελάκι και 2,80 το χωνάκι, σιγά μην ξέρουν τα παγωτά στην χώρα τους » είπε αυτός, αλλά το μετάνιωσε ευθύς αμέσως, αφού η κυρία είχε ήδη πάρει την απόδειξη, τον μικρό από το χέρι και κινούσε για την έξοδο…
«Ο μικρός θα φάει το παγωτό του τζάμπα και το χωνάκι βάλτο εκεί που ξέρεις, πριν φωνάξω το ΣΔΟΕ» του είπε κι έφυγε… Αυτού του είδους επαγγελματίες βγάζουν κακό όνομα στην Ελλάδα και στα ρεπορτάζ παραπονιούνται πως οι τουρίστες δεν αγοράζουν..

Σημειωτέον, πως στην ίδια παραλία, δυο ημέρες πριν, ζευγάρι έφαγε για δυο, πλην όμως του χρέωσαν για τέσσερεις και τελικά έφαγαν δωρεάν υπό την απειλή του ΣΔΟΕ!

Από την Βοιωτική Ώρα