Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Λεβαδειακός τριών... αστέρων!


Μετά τον Ατρόμητο ο Λεβαδειακός “λύγισε” και τονΑστέρα Τρίπολης με 3-1 στην Βοιωτία, φτάνοντας τις 9 νίκες στο “σπίτι” του και κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής. Με δέκα παίκτες για 55 λεπτά οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου.

Το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς καθώς προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό όταν από την προσπάθεια του Ορτέγκα ο Κονέ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για αυτούς όταν στο 37΄ ο Κυριακόπουλος έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε. Ο Μάντζιος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0.

Όλοι πίστευαν πως το ματς τελείωσε, αλλά οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είχαν διαφορετική γνώμη. Στο 45΄ ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά μετά το κόρνερ μείωσε σε 2-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Εντό στο 55΄ και ο Μπαράλες στο 59΄ έχασαν εξαιρετικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να κλειδώσουν το τρίποντο στο 83ο λεπτό όταν ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή και δεν σπατάλησε την ευκαιρία γράφοντας το τελικό 3-1.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Βαρέλα (60' Μάρτινς), Ορτέγα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ (90' Μάγκας), Μάντζιος (46' Καπό)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σέτι (74' Βάλντο), Κυριακόπουλος, Ουσέρο (25' Κουρμπέλης), Εντό, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (40' Κοντοές), Μπαράλες       http://www.newsit.gr/