Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας της zougla.gr ΚΕΦΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

http://www.zougla.gr

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της νέας διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε από τις 17/2/2014 έως τις 23/2/2014. Ψήφισαν 2.242 άτομα, τα οποία πέραν της πρόθεσης ψήφου απάντησαν σε μια σειρά ερωτημάτων άμεσα συνδεδεμένων με την επικαιρότητα, όπως οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο της Αθήνας, η αύξηση της τιμής των διοδίων, αλλά και το μεγάλο ζητούμενο που είναι η ανάπτυξη.

Η «Ζούγκλα» δεν διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα, εμπιστεύεται όμως το σταθμισμένο δείγμα της, το οποίο κατά το παρελθόν έχει καταγράψει με μεγάλη ακρίβεια τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων και τις τάσεις του εκλογικού σώματος που αυτήν την περίοδο θυμίζει κινούμενη άμμο.

Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων της πρόσφατης διαδικτυακής έρευνας, με τη συμμετοχή επιλεγμένων ψηφοφόρων από εξειδικευμένο προσωπικό, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην κορυφή, η ΝΔ χάνει έδαφος, η κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και η Χρυσή Αυγή βλέπει τα ποσοστά της να αυξάνονται.

Το ζητούμενο είναι εάν αυτή η παρούσα συμπεριφορά θα παγιωθεί ή απλώς αποτελεί στιγμιαία προειδοποίηση τωνψηφοφόρων προς τον κυβερνητικό συνασπισμό, προ της λήψης σημαντικών οικονομικών και πολιτικών αποφάσεων.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το ποσοστό που δίνουν οι ψηφοφόροι στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Πρόκειται φυσικά για την ψήφο όσων έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στον μεγαλύτερο δήμο, όχι του συνόλου που συμμετείχε από διάφορες περιοχές της χώρας.

Όλα τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Κίτρινος Τύπος»  .http://www.zougla.gr