Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κύκλωμα κοκαΐνης: Συνελήφθη πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού και επιχειρηματίας


Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού MDMA. Πρώην τσιρλίντερ και επιχειρηματίας "σέρβιραν" σε διάσημους πελάτες ναρκωτικά....

Τρέμουν τις αποκαλύψεις επώνυμοι Αθηναίοι και γνωστά μοντέλα που αγόραζαν την επικίνδυνη ουσία MDMA, έπειτα από την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο συμμετείχε ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας από τη Γερμανία, μια 40χρονη πρώην τσιρλίντερ και show woman και ένας παλιός γνώριμος της Δίωξης ο οποίος διέμενε σε πολυτελή βίλα με πισίνα στο Κεφαλάρι.

Σύμφωνα με την Espresso, το κύκλωμα εισήγαγε από τη Γερμανία και την Ολλανδία μεγάλες ποσότητες Ecstasy τις οποίες διακινούσε σε κλαμπ στα οποία διασκέδαζε η νεολαία στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή. Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 40, 43, 33, 32 και 40 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Όπως διαπιστώθηκε, αρχηγικό μέλος της οργάνωσης που μεθόδευε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών στην Ελλάδα και ακολούθως στα υπόλοιπα μέλη ήταν ο 43χρονος επιχειρηματίας από τη Γερμανία, ο οποίος διατηρεί αλυσίδες εστιατορίων και καφέ franchising.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 40χρονη, κάτοικος Νέας Σμύρνης και ομογενής από το Τορόντο, άφησε εποχή στις μπάρες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης με τα αποκαλυπτικά της show, ενώ παράλληλα "ψυχαγωγούσε" τους fans κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι ο ομογενής είχε αποφυλακιστεί πριν από 8 - 9 μήνες, ύστερα από σύλληψή του στην Αττική για διακίνηση χασίς και κοκαΐνης. Απ' ό,τι όμως φαίνεται η φυλακή δεν έβαλε... μυαλό στον 40χρονο, ο οποίος συνέχισε να διακινεί ναρκωτικά μαζί με την καλίγραμμη πρώην τσιρλίντερ.
news247.gr/