Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πανελλήνια Σύνοδος για τα Στερεά Απόβλητα Διήμερο στη Σύρο από τις 4 έως και τις 5 Ιουλίου


Η διαχείριση των στερών αποβλήτων θα είναι το αντικείμενο συζήτησης του διημέρου.

Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) πραγματοποιεί κάθε χρόνο την Πανελλήνια Σύνοδο των Φο.Δ.Σ.Α όπου συμμετέχουν πολλοί εισηγητές & επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, στις νεότερες τεχνολογίες, την εναλλακτική διαχείριση, τη νομοθεσία που διέπει τους Φο.Δ.Σ.Α καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Οι Φο.Δ.Σ.Α έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις στα πολλά θέματα που τους απασχολούν. Η φετινή 8η Πανελλήνια Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Σύρο στις 4 & 5 Ιουλίου 2014, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Τουλούπης» του σχολικού συγκροτήματος στο Μάννα Σύρου, σε συνεργασία με τον Φο.Δ.Σ.Α της Σύρου. Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι: «Οι Φο.Δ.Σ.Α και τα έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων την νέα προγραμματική περίοδο».

Το Συνέδριο έχει ως κύριο θέμα τα έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων σε σχέση με τις προϋποθέσεις που ορίζει η νέα προγραμματική περίοδος για την υλοποίηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην χώρα μας.