Τρίτη 27 Μαΐου 2014

To ευχαριστήριο και οι αιχμές του Σταμάτη Χαλβατζή


«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» -Ευχαριστήριο και παράπονα για άνιση μεταχείρηση των Μ.Μ.Ε

Συνδημότες-ισσες
Οι συμμετέχοντες στο συνδυασμό «Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης» εκφράζουμε από τα βάθη της καρδιάς τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας ψήφισαν στην προχθεσινή εκλογική αναμέτρηση, αλλά και το σεβασμό μας σε αυτούς που δεν μας επέλεξαν, τιμώντας τις αρχές της Δημοκρατίας και της ελεύθερης βούλησης του πολίτη......

Είμαστε υπερήφανοι που δώσαμε ένα τίμιο και σκληρό αγώνα, ενάντια σε αντίξοες συνθήκες και σε τακτικές που θύμισαν μακρινές εποχές του παρελθόντος, όταν ο εκφοβισμός, οι διώξεις και η συκοφαντία λειτουργούσαν για την διασφάλιση πλεονεκτήματος έναντι του αντιπάλου.
Το αρκετά υψηλό ποσοστό των πολιτών (39%, 6225 ψήφοι) που μας τίμησε με την ψήφο του, μας ανέθεσε την ευθύνη για μια δυναμική και δημιουργική αντιπολίτευση, θεωρώντας ότι οι προτάσεις μας και οι θέσεις μας για το αύριο του Δήμου μας, πρέπει να αποτελέσουν μια ισχυρή βάση διαλόγου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου....
 Δέσμευσή μας και θέση ευθύνης απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και ιδιαίτερα οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες των τριών πρώην Καποδιστριακών Δήμων Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών αλλά και ο Δήμος της Θήβας συνολικά, είναι η ανυποχώρητη στάση μας για διαφάνεια στην Διοίκηση και στην οικονομική διαχείριση, για ενδοδημοτική περιφερειακή ανάπτυξη και ισότιμη αντιμετώπιση κέντρου και περιφέρειας αλλά και η διεκδίκηση όλων των θέσεων μας που αναλυτικά παρουσιάσαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.
Μελανό σημείο της δημοσιογραφικής κάλυψης των εκλογών και ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει το γεγονός ότι τα ΜΜΕ (STAR Λαμίας, Viotiashop) απέκλεισαν τον επικεφαλής της παράταξής μας από τις δημόσιες δηλώσεις, την ημέρα των εκλογών της 25ης Μαΐου. Οι κανόνες της δημοκρατίας, η αντικειμενικότητα και η δεοντολογία του Τύπου την επιβάλλουν. Ίσως η «μέθη» των πανηγυρισμών και η ανθρώπινη αδυναμία των προσωπικών επιλογών, τους παρέσυραν σε αυτό το ολίσθημα !