Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών, μετά από διάπραξη ένοπλης ληστείας σε βάρος 43χρονου επιχειρηματία, στη Λαμία



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (16-06-2014) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού επιχειρηματία, στην Λαμία.

Ειδικότερα όπως καταγγέλθηκε από τον 43χρονο, σήμερα περίπου στις 09:40΄ το πρωί στη Λαμία και ενώ βάδιζε με προορισμό τραπεζικό κατάστημα της περιοχής, τον προσέγγισε μία μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή.

Στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες (συνεπιβάτης), αποβιβάστηκε από την μοτοσικλέτα και με την απειλή όπλου (πιστολιού), αφαίρεσε από την κατοχή του μία τσάντα ώμου, που περιείχε χρηματικό ποσό το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής διευκρινιστεί και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα, στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.