Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ζητείται καρότσα αγροτικού που να χωράει φορείο..

Εδώ και πολύ καιρό πια, μιλάμε και ανησυχούμε για το ΕΚΑΒ που δεν μπορεί με τίποτα να αντεπεξέλθει στην δουλειά του.


Επειδή όμως η δουλειά του είναι η ζωή και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των ασθενών, δηλαδή όλων μας αργά η γρήγορα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις.
Πρώτα από όλα, γιατί να μην καταργηθεί το τμήμα της Καρύστου, αφού με τίποτα δεν μας καλύπτει. Τι νόημα έχει? Mπορούμε να παρακάμψουμε το σχέδιο εξόντωσης μας από το κράτος?
Mόνοι μας να τα βολέψουμε όπως κάναμε πάντα βρε αδελφέ. Στο κάτω κάτω, αν δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και οδηγοί και πάμε μόνοι μας τους ασθενείς με κουβέρτα, τότε είναι ανάγκη.
Αν υπάρχει υπηρεσία που δεν σε εξυπηρετεί, τότε είναι προσβλητικό και θεωρείται η υπηρεσία ότι μέσα από την αδυναμία της, δρα εχθρικά προς τους πολίτες.
Κάνω λάθος?

Aς ετοιμάσουμε μερικές καρότσες, καλοκαίρι είναι...να φουλάρουμε και το ρεζερβουάρ καλού κακού και ας έχουμε stand by κάνα δυο αγροτικά για το ο μη γένοιτο, που όλο και γένοιτο...

η είδηση από το face book.

"Πεντε περιστατικά χθες , για νοσοκομείο Καρύστου, χωρίς ασθενοφόρο . Οι συγγενείς "κουβαλησαν " μονοι τους ασθενείς τους σε κουβέρτες . Αυτοι δεν μας έλεγαν οτι τωρα με το ΕΚΑΒ τα πραγματα θα είναι καλύτερα ?" Αναρτήθηκε από Sophia Kollia