Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και αίτημα στον Δ.Ο.Θ. του προέδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη παραχωρήθηκε το δημοτικό στάδιο Θήβας στον ΑΟ ΘΗΒΑ έως 31/5/2016 και πλέον ο σύλλογος θα είναι υπεύθυνος και για την συντήρηση και για την αποκατάσταση των ζημιών του σταδίου. Τα τελευταία χρόνια ο αγωνιστικός χλοοτάπητας του κεντρικού γηπέδου συντηρούνταν με έξοδα του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ καθώς και το βοηθητικό το οποίο φτιάχτηκε από χορηγίες των γονέων των παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα των ακαδημιών του
Όλοι αυτοί οι κόποι και το μεράκι που έχουμε για να ανέβει η πόλη αθλητικά αναγνωρίστηκαν από τον Δήμο και τον Δ.Ο.Θ. και πριν από λίγο αποφασίστηκε σε συμβούλιο που ήταν παρών και ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης να παραχωρηθεί το γήπεδο στον σύλλογο.
Ο πρόεδρος Θανάσης Βυλιώτης ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη και ειδικά ευχαριστεί τον πρόεδρο του Δ.Ο.Θ. κύριο Παπαδημητρίου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του συλλόγου και βέβαια ευχαριστεί και τον Δήμαρχο Θηβαίων κύριο Νικολάου για την στήριξη και υποστήριξη που δείχνει στον σύλλογο ο οποίος προσπαθεί να αναβαθμίσει την πόλη στα αθλητικά δρώμενα.

ΑΟ ΘΗΒΑ.