Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

2ο Maskarun Ορχομενού 2017: Πως γίνεται να λάβεις μέρος, ποια η διαδρομή για το πιο πρωτότυπο αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε σ` όλη τη Ελλάδα!!!


Ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού διοργανώνει την Κυριακή 12/02/2017 έναν «Πρωτότυπο» αγώνα δρόμου – περίπατου!!! Για τη συμμετοχή σας απαιτείται να είστε μασκαρεμένοι, βαμμένοι, αποκριάτικα ντυμένοι ή τουλάχιστον ως απαραίτητο αξεσουάρ να έχετε τη «ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ»!!! 300 μπλουζάκια, μάσκες και μετάλλια σας περιμένουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και άλλες εκπλήξεις!!!

Στην εκκίνηση Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής σας για τις μπλούζες και τις μάσκες.

Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Σκριπούς
Σημείο Τερματισμού: Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου)
Ώρα προσέλευσης: 10:00 π.μ.
Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.
Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε στο τηλέφωνο: 6970833376 (Έφη), στο FB με μήνυμα στη σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού, με mail στο info@ppso.gr, στο www.maskarun.gr στο μενού επικοινωνία, στο FB με μήνυμα στη σελίδα Maskarun και στο mail themaskarun@gmail.com
Απαραίτητα στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης και Τηλέφωνο.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:

Εκκίνηση πλατεία Σκριπούς, οδός Μινύου με φορά προς εκκλησία της Παναγίας, στροφή δεξιά επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (κεντρικός δρόμος πόλης), συνεχίζουμε στον κεντρικό δρόμο: περνάμε 1ο Δημοτικό Σχολείο, Δημαρχείο, Αστυνομικό Τμήμα, Άγιο Λουκά, μετά τον Άγιο Λουκά συνεχίζουμε στον κεντρικό και στρίβουμε αριστερά στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη (απέναντι από βενζινάδικο Παπαλαμπρόπουλου), συνεχίζουμε στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη ως το δημοτικό πάρκινγκ και καταλήγουμε στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου). (βλ. απόσπασμα χάρτη).
Στόχος μας το κέφι και η διασκέδαση και να μπούμε στο κλίμα των αποκριών δύο βδομάδες ακριβώς πριν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ!!!
Θα ενημερώνεστε καθημερινώς από το fb (σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού και σελίδα maskarun) καθώς και από το επίσημο site του MaskaRun Ορχομενού : www.maskarun.gr
Το MaskaRun ήταν μια ιδέα του Ορχομένιου δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά στην οποία έδωσε σάρκα και οστά πρώτη φορά πέρυσι (1ο Maskarun Ορχομενού 2016) ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων.
Έτσι και φέτος ο Π.Π.Σ.Ο. μπήκε μπροστάρ