Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ


 ΘΗΒΑ:25-01-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας με τη συνεργασία του Δήμου Θηβαίων και στα πλαίσια της ενημέρωσης, πραγματοποίησε για άλλη μια φορά ημερίδα στις 19 Ιανουαρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας με θέμα: "Τρεις νέοι επιστήμονες ενημερώνουν τους συντοπίτες τους" .

Στη κατάμεστη αίθουσα "Αλ. Κοφίνης", ο γιατρός και αναπληρωτής Καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α. κ. Ιωάννης Σ. Ελευσινιώτης ενημέρωσε για τα νοσήματα του ήπατος. Μετά, ο γιατρός και αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αργύρης Ε. Τζουβελέκης, ενημέρωσε για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος καθώς και για τις παθήσεις του αναπνευστικού και στη συνέχεια, ο επίσης γιατρός και αναπληρωτής καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α. κ. Κωνσταντίνος Γ. Τούτουζας ενημέρωσε για τον καρκίνο του πεπτικού συστήματος. Η συμμετοχή συμπολιτών μας ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Επίσης, με πρωτοβουλία της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών, παιδίατρο κα Φιλιώ Πρωτόπαπα και σε συνεργασία με τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στον ίδιο χώρο, στις 22-01-2019, έγινε ενημέρωση στους περίπου 300 μαθητές της Α΄ τάξης όλων των Γυμνασίων της Θήβας, με θέμα: "Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο". Από δύο ειδικούς αστυνομικούς έμαθαν για τη σωστή χρήση του διαδικτύου.


Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Θ. και ιδιαίτερα στην πρόεδρο κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα για την διοργάνωση τέτοιων σημαντικών ενημερωτικών ημερίδων στην πόλη μας τη Θήβα.