Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Πυραμίδες Του Αμαζονίου: Ένας Αρχαίος Πολιτισμός Χαμένος Στο Χρόνο

Στην πυκνή ζούγκλα του Αμαζονίου υπάρχουν πολλά μυστήρια που θα μπορούσαν ίσως να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί ζούσαν στο μακρινό παρελθόν.

Γνωρίζουμε τόσα λίγα για τον πλανήτη μας, και οι ερευνητές δεν γνωρίζουν τα πιθανά ευρήματα που μπορεί να ανακαλυφθούν στον Αμαζόνιο. Καθώς η τεχνολογία προχωρά και εργαλεία όπως το Google Earth γίνονται δημοφιλή, πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν την τύχη τους, ελπίζοντας να κάνουν μια ανακάλυψη που κανείς άλλος δεν έχει κάνει στο παρελθόν.
Το Google Earth έχει γίνει ένα βασικό εργαλείο που πολλοί αρχαιολόγοι χρησιμοποιούν, προσφέροντας τεράστια αποτελέσματα που βοηθούν τους ερευνητές με πολλούς τρόπους.
Μιλάμε για τις πυραμίδες Παρατοάρι, που συνήθως αναφέρονται ως «οι τελείες», και φαίνονται σε δορυφορικές εικόνες από τη NASA.


Ενώ αρκετοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι Πυραμίδες της Παρατοάρι είναι κορυφογραμμή, η οποία μπορεί να λάβει τη μορφή φυσικών πυραμίδων, υπάρχουν πολλοί άλλοι ερευνητές που πιστεύουν ακράδαντα ότι οι δομές αυτές χτίστηκαν στο μακρινό παρελθόν από έναν πολιτισμό που δεν έχει γίνει γνωστός.