Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση αλληλεγγύης απο το Gold Mum για τις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών


Το Gold Mum έχει ξεκινήσει "εκστρατεία" συλλογής ενδυμάτων, υποδημάτων και ειδών ατομικής υγιεινής για τις ενήλικες & ανήλικες μητέρες και τα παιδιά τους που κρατούνται στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υποστήριξης που διοργανώνει η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον....
Ελαιώνα, το Gold Mum αποφάσισε να συνεισφέρει στην προσπάθεια περισυλλογής των παραπάνω αντικειμένων.

Όπως ενημερωθήκαμε υπάρχει άμεση ανάγκη για την προσφορά ειδών ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, σερβιέτες, πάνες για μωρά, κρέμες σώματος παιδικές, οδοντόκρεμες κτλ) καθώς επίσης ρουχισμός για μωρά έως τεσσάρων ετών και για ανήλικες κοπέλες (φόρμες, μπλούζες, παντελόνια) καθώς και παπούτσια νούμερο 35 έως 39.

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί δεκάδες σακούλες με εκατοντάδες πράγματα για τις μητέρες, ανήλικες και ενήλικες αλλά και τα παιδιά τους. Συνεχίζουμε να δεχόμαστε πράγματα για μια βδομάδα ακόμα, μέχρι και την ημερα της παράδοσής τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και βοήθειά σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συλλογή των αντικειμένων παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email: leladritsa@gmail.com ή goldmumblog@gmail.com

http://ioannisrigas.blogspot.com/