Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Συνελήφθη 36χρονος για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων


Θήβα -

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων στη Θήβα Βοιωτίας.
Κατασχέθηκαν πάνω από – 600 – κροτίδες διαφόρων τύπων καθώς και – 1.600 – παιδικά αθύρματα , μετά από έλεγχο σε κατάστημα Μίνι-Μάρκετ.

Αναζητείται για να συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές η 29χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Συνελήφθη, (06-04-2012)  στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα Μίνι- Μάρκετ, ιδιοκτησίας 29χρονης ημεδαπής, στη πόλη της Θήβας, κατελήφθη ο 36χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να διαθέτει προς πώληση:

(636) κροτίδες, διαφόρων τύπων και
(1.600) , παιδικά αθύρματα («σκορδάκια»)
χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Οι ανωτέρω ποσότητες κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων κατασχέθηκε, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 29χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα, μετά από προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, κατά την διάρκεια του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν αμείωτα.