Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Θέλω να θυμάμαι…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημειωματάριο

Επιμέλεια: Ειρήνη Κριτσωτάκη

Εικονογράφηση: Σύλβια Γιάνοβσκα
Σχήμα: 11,5x17, Σελ: 140, Τιμή: 8,80 ευρώ

ISBN: 978-960-6655-85-2
Εκδόσεις Mystis
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και χρήσιμο σημειωματάριο για παιδιά αλλά και για ενήλικες.

Γνωστοί δημιουργοί, άνθρωποι των γραμμάτων καταθέτουν το προσωπικό τους στίγμα και μοιράζονται μηνύματα σημαντικά και αξίες όπως η αγάπη, η πίστη, η φιλία, ο σεβασμός, η ελευθερία.

Με λόγο απλό, κατανοητό αλλά περιεκτικό ενθαρρύνουν τα παιδιά να αγωνίζονται για τα όνειρά τους, να ξεπερνούν τις δοκιμασίες, να κατακτούν τη γνώση, να φτάνουν στην αλήθεια και, κυρίως, να θυμούνται πάντα όλα τα απλά και σημαντικά της ζωής.

Τα όμορφα κείμενα γράφτηκαν από τους: Αντωνίου Μαρία, Βαλαωρίτη Νάνο, Βαμβουνάκη Μάρω, Βαρβαρήγο Δημήτρη, Γαλάνη Θεοφάνη, Γκίκα Ελένη, Καλπούζο Γιάννη, Καμαράτου Γιαλλούση Ειρήνη, Κουμούτση Πέρσα, Λαμπαρδή Πασχάλη, Παπαδάκη Αλκυόνη, Πετράκη Τίτο, Πετροπούλου Μαρίνα, Πίνη Εύη, Σιδέρη Νίκο, Σκαμπαρδώνη Γιώργο, Σκληβανιώτη Γιάννη, Στάμου Εύα, Στασινού Ελένη, Τζωρτζακάκη Κική και Ψαραύτη Λίτσα.

Μία ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση από τις εκδόσεις Mystis, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO με γοητευτική εικονογράφηση της Σύλβια Γιάνοβσκα. Την επιμέλεια της έκδοσης και την επιλογή των κειμένων έκανε η Ειρήνη Κριτσωτάκη.

Εκδόσεις MYSTIS (Α. Τσιντάρης & ΣΙΑ Ο.Ε.)
Μεν. Παρλαμά 108 Ηράκλειο, Τηλ. 2810 346451 / 226518
info@mystis.gr www.mystis.gr