Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Οργανωτικές συναντήσεις στη Βοιωτία


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διευρύνεται και οργανώνεται σε ολόκληρη την επικράτεια, όχι με μισθωμένα απ' το κόμμα γραφεία και επαγγελματικά κομματικά στελέχη, αλλά με τη βούληση του λαού μας να συστρατευτεί στο πλευρό μας για τον κοινό σκοπό. Συμπατριώτες μας από τον Αλίαρτο και την Θήβα επικοινώνησαν με την Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας, ζητώντας "να έρθει κάποιος υπεύθυνος να μιλήσει σε νέους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ". Ένα κλιμάκιο της τοπικής μας μαζί με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Απόστολο Γκλέτσο, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, την Κυριακή 1/4.

Σε ένα καφενείο στον Αλίαρτο συναντηθήκαμε με δεκάδες νέους υποστηρικτές του αγώνα μας, στην συντριπτική πλειοψηφία τους στελέχη και ενεργά μέλη (μέχρι πρότινος) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ! Άνθρωποι που επί δεκαετίες υποστήριζαν ενεργά τα δύο κόμματα εξουσίας, προσφέροντας χρόνο, κόπο και χρήμα για όσα πίστευαν, για να διαπιστώσουν τελικά ότι απλά τους εκμεταλλεύτηκαν, τους κορόιδεψαν και τους πρόδωσαν αισχρά. Κυρίαρχο αίτημα: Να εκδικηθούμε για λογαριασμό όλων τους. Να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους προδότες, που ξεπούλησαν την πατρίδα, που καταστρέφουν τους Έλληνες. Να μην συνεργαστούμε, να μην συμβιβαστούμε, να μην αλλάξουμε. "Θα σας βάλουμε στη Βουλή, για να μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί! Δείξτε μας ότι εννοείτε τα όσα λέτε και μετά εμείς θα σας κάνουμε κυβέρνηση για να κάνετε πράξη και τις θέσεις σας για το καλό της πατρίδας. Αλλά, πρώτα, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!". Δεν μας ζητήθηκε τίποτα που να μην ταιριάζει με τις δικές μας επιθυμίες και αποκομίσαμε την εντύπωση ότι ένας ισχυρός πυρήνας μας θα δημιουργηθεί εδώ.

Στη Θήβα, ο χώρος συνάντησης ήταν μια ταβέρνα. Φτάνοντας βρήκαμε δεκάδες θηβαίους στο πεζοδρόμιο και το μαγαζί ...κλειστό. Μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ο καταστηματάρχης ότι λυπάται, αλλά δέχθηκε "μεγάλες πιέσεις" από υψηλό στέλεχος της ΝΔ... Τα κεντροδεξιά κομματόσκυλα του συστήματος θα έπρεπε να ξέρουν ότι δεν μας έχουν πτοήσει βομβιστικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Ασφαλώς και δεν επρόκειτο να μας πτοήσουν τέτοιες κατινίστικες μέθοδοι. Η συζήτηση απλά μεταφέρθηκε σε μία κοντινή καφετέρια. Πολλοί απ' τους παριστάμενους είχαν συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κάποιοι είχαν ήδη επαφή με τα γραφεία της Χαλκίδας ή της Αθήνας και όλοι δήλωσαν πρόθυμοι να συστήσουν έναν ακόμη ενεργό πυρήνα στην περιοχή τους. Προσδοκούμε ότι σχετικά σύντομα η Θήβα θα αποκτήσει τα δικά της γραφεία του Κινήματος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ!

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
http://xa-stereas.blogspot.com/
τηλ. 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr