Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ξεκινά την προεκλογική του περιοδεία ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  21 - 4  ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι πρόεδροι των κομμάτων βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών σε μία προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει την πρώτη του προεκλογική ομιλία στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα, στη Ν. Σμύρνη.

Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος θα δώσει ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ το Σάββατο  σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει στη Λαμία, όπου αρχικά θα έχει συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς άρχοντες στο δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία στο  
Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, (πλατεία Διάκου - Λαμία) 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την Κυριακή, ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Ιωάννινα όπου θα απευθύνει ομιλίες.

Μετά τις πρώτες αυτές περιοδείες, την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει διαδοχικές συνεντεύξεις Τύπου σε περιφερειακά μέσα.

Τέλος, στον προγραμματισμό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, σειρά διαδικτυακών συνεντεύξεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.