Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εγκρίνεται ο κανονισμός λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων με κυριότερο θέμα την έγκριση του Κανονισμού λειτοπυργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Αναλυτικά τα θέματα, που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
1) Έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

2) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου «ΠΟΥΡΟΣ» του Δήμου Θηβαίων (σχετ. η υπ’ αριθ. 35/2012 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας).

3) Έκδοση κανονιστικής απόφασης για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Γραφείο Τελετών» σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με πληθυσμό κάτω των 800 κατοίκων.

4) Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης απασχόλησης σύμφωνα με το άρθρο 206 παρ. 1 του Ν.3584/2007 για την κάλυψη προσωρινών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

5) Έκφραση γνώμης σχετικά με τη δημοσιοποίηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) αιολικού σταθμού της εταιρείας «ΕΛΠΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ».

6) Λήψη απόφασης επί αιτήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. για την παραχώρηση δυο (2) θέσεων στάθμευσης μπροστά από το κατάστημά της επί της οδού Πινδάρου 94 για τις ανάγκες στάθμευσης χρηματαποστολών (σχετ. η υπ’ αριθ. 14/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
.