Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στα γραφεία της Οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λιβαδειά βρέθηκε,το πρωί του Σαββάτου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής & Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης



Στα γραφεία της Οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λιβαδειά βρέθηκε,το πρωί του Σαββάτου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής & Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να ενισχύσει τον αγώνα του κόμματος στη Βοιωτία. Συνοδευόμενος από τους Ευρυτάνες υποψηφίους ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα στελέχη και τους υποψηφίους Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού.
Στη συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου επιτέθηκε σε Βενιζέλο και Σαμαρά,τους κατηγόρησε ότι λένε ψέμματα στο λαό και τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται συμμαχίες.
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΔΗ.ΣΥ θα βρίσκεται στη νέα βουλή και τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών στη βάση όμως «συγκεκριμένων προϋποθέσεων και όρων».
Η ΔΗ.ΣΥ., σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, έχει καταθέσει την πρόταση της στην Ε.Ε και την Κομισιόν και έχει γίνει αποδεκτή. Πρόκειται για ένα «νέο σχέδιο Μάρσαλ» που θα ενισχύει τη ρευστότητα στην αγορά και θα προωθεί μέτρα κοινωνικής προστασίας, όπως η ρύθμιση των δανείων.
Τέλος ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασε την άποψη ότι το ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας είναι από τα καλύτερα και με πολλές δυνατότητες.