Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση της Λαμίας



Αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή
Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση της Λαμίας και χιλιάδες επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να την επισκεφτούν.


Η Έκθεση Λαμίας διανύει την 46η διοργάνωσή της ενώ το σύνολο των φορέων της Κεντρικής Ελλάδας θεωρεί πως η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Σε μια έκταση 15.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων όπως επίσης και σε άλλους υπαίθριους διαμορφωμένους χώρους χιλιάδων τετραγωνικών φιλοξενούνται περισσότεροι από 300 εκθέτες με διάφορα είδη είτε αφορούν το σπίτι, είτε αφορούν την παραγωγή, είτε αφορούν την καινοτομία και την τεχνολογία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη φετινή χρονιά προβάλλονται ιδιαίτερα τυποποιημένα τρόφιμα, ελιές, λάδι και κρασιά όπως επίσης δίνεται μεγάλη έμφαση στα φωτοβολταϊκά και στα είδη θέρμανσης. Παράλληλα τα αγροτικά εργαλεία και τα αγροτικά μηχανήματα καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος από τις υπαίθριες εγκαταστάσεις.

Η Έκθεση της Λαμίας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαϊου ενώ στο ενδιάμεσο οργανώνονται διάφορες ημερίδες και παρουσιάσεις σε κρίσιμους τομείς της τεχνολογίας, της καινοτομίας αλλά και της οικονομίας.