Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

VIDEO: Αδειάζει η Ομόνοια και γεμίζει η Θήβα λαθρομετανάστες!

Οι επιχειρήσεις σκούπα το μόνο που έχουν καταφέρει με τον τρόπο που έχουν μέχρι στιγμής γίνει, είναι να τρομάξουν τους χιλιάδες ...
λαθρομετανάστες της Ομόνοιας που βρίσκουν καταφύγιο κατά εκατοντάδες σε εγκαταλελειμένα κτίρια στην κοντινή πόλη των Θηβών, μεταφέροντας το πρόβλημα της πρωτεύουσας σε μία πολη 24.000 κατοίκων, που μετά το πρώτο μεγάλο κύμα των 4.000 λαθρομεταναστών που δέχτηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια σε αντίστοιχες καταστάσεις, τώρα δέχτηκε μία εκ νέου «εισβολή» άλλων 2.000 λαθρομεταναστών, εγκυμονώντας εξαιρετικά μεγάλους κινδύνους τόσο για την εγκληματικότητα στην περιοχή όσο και για την υγεία των κατοίκων.

Μάλιστα, τα κυκλώματα διακίνησης είναι ενήμερα πλέον για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα και στέλνουν απευθείας με τα τρένα τους λαθρομετανάστες στην Θήβα. Η διαφορά είναι ότι εάν η Πρωτεύουσα δεν έχει υποδομή στον τομέα της Ασφάλειας και της υγείας για να ανταπεξέλθει σε μία τέτοια μαζική εισροή λαθρομεταναστών, φανταστείτε μία μικρή επαρχιακή πόλη με 10 αστυνομικούς και έναν νοσοκομείο αφημένο στην τύχη του από τότε που παραδόθηκε με τυμπανοκρουσίες από την κυβέρνηση Σημίτη. Δείτε το βίντεο του Star Κεντρικής Ελλάδος που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



prionokordela.gr
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο