Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ




Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ 2oυΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Μία ακόμη γόνιμη συνεργασία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12/3/2013, στα Γραφεία της Ο.Σ.Κ. Α.Ε., επί της οδού Φαβιέρου 30 στην Αθήνα, ανάμεσα σε μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου του 2ουΔημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου, την πρόεδρο Αρετή Μπακοδήμου και τη Γραμματέα Νίκη Ανυφαντή, με τη συμμετοχή του πρ. υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Κατσιμπάρδη και τους επιτετραμμένους της εταιρείας που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση και κατασκευή της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων.

Συγκεκριμένα από την ως άνω εταιρεία Ο.Σ.Κ. Α.Ε. παραβρέθηκαν ο πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π, Διευθυντής Κατασκευών Έργων Ηρακλής Ζώταλης και η πολιτικός μηχανικός και Επιβλέπουσα του έργου κυρία Χρύσα Κουτρούμπα. Συζητήθηκαν και αντιμετωπίστηκαν σειρά προβλημάτων, διαπιστώθηκε όμως η ανάγκη και μιας επιτόπιας επίσκεψης των αρμοδίων της Ο.Σ.Κ. Α.Ε. κατά τις επόμενες ημέρες, για την τελική επίλυση λεπτομερειών, δεδομένου ότι το έργο προγραμματίζεται να παραδοθεί εντός τριμήνου.

Από τη μεριά του ο κύριος Κατσιμπάρδης αφενός μεν ζήτησε να προηγηθεί την ίδια ημέρα επίσκεψη και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο που έχει διατυπώσει ανάλογο αίτημα Κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, και αφετέρου ανέλαβε την υποχρέωση να ζητήσει από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία να επισκεφθούν την Αίθουσα του 2ουΔημοτικού, που προορίζεται για Γυμναστήριο των παιδιών, Ειδικοί Τεχνικοί, που θα συντάξουν ολοκληρωμένη μελέτη για όλα τα όργανα που θα χρειαστούν και το πώς αυτά θα τοποθετηθούν.
Τη προαναφερόμενη μελέτη, συνοδευόμενη από σχετικό αίτημα του Συλλόγου του Σχολείου, ο κύριος Κατσιμπάρδης θα την συζητήσει με τον Υπουργό Παιδείας και την Γ.Γ. Αθλητισμού, έτσι ώστε με μια νέα επίσκεψη να εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα κονδύλια και να χορηγηθούν τα όργανα προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη λειτουργία του νέου κτιρίου σε όλα τα επίπεδα πριν από τη νέα σχολική χρονιά.