Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Το... αθάνατο ελληνικό δημόσιο είναι εδώ - Τι φαντάζεστε πως έκαναν δύο γυναίκες υπάλληλοι εν ώρα εργασίας;


Σκηνές απείρου κάλλους στο δημαρχείο, με ένα πολίτη να μην μπορεί από ένα σημείο και μετά να κρύψει τον εκνευρισμό του...

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν ένας συναλλασσόμενος με συμβασιούχους υπαλλήλους του Δήμου την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί (24-01-2014), με αφορμή το ότι δύο γυναίκες εργαζόμενες έπαιζαν… πασιέντζες στους υπολογιστές και αφού η μία έκανε λάθος στη συναλλαγή με τον πολίτη, στη συνέχεια δήλωνε άγνοια για το πώς να το διορθώσει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ''Κόσμος'', ο 37χρονος πολίτης πήγε στο γραφείο για να κάνει συναλλαγή για την οποία έπρεπε να πληρώσει. Μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τις δύο υπαλλήλους καθισμένες μπροστά στους υπολογιστές, μόνο που η μία έριχνε ηλεκτρονική πασιέντζα ενώ η δεύτερη κοιτούσε ιστοσελίδες που παρέπεμπαν σε μόδα!

ΦΩΤΟ από dete.grΑπευθύνθηκε στην πρώτη και της εξήγησε το θέμα του και αφού εκείνη ολοκλήρωσε τη διαδικασία του ζήτησε 235 ευρώ. Ο ίδιος τα κατέβαλε και η υπάλληλος του παρέδωσε την απόδειξη που έπρεπε στη συνέχεια να παραδώσει για να κάνει τη δουλειά του. Αλλά προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι αναγραφόταν… άλλο όνομα και συγκεκριμένα ήταν το όνομα του προηγούμενου πολίτη που είχε κάνει τη διαδικασία.

Προφανώς η εργαζόμενη ναι μεν πέρασε τα στοιχεία του 37χρονου αλλά μάλλον δεν τα αποθήκευσε σωστά. Έτσι ο πολίτης της ζήτησε να κάνει ολική ακύρωση ώστε να γίνει η διαδικασία και πάλι από την αρχή. Αλλά εκεί παρουσιάστηκε άλλο πρόβλημα καθώς η υπάλληλος δήλωσε άγνοια της διαδικασίας που έπρεπε να ακολουθήσει για την ακύρωση! Το ίδιο όμως και η συνάδελφός της. Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να τηλεφωνούν σε άλλους συναδέλφους τους προκειμένου να τις καθοδηγήσουν, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερναν.


Ο 37χρονος άρχισε να χάνει την υπομονή του και να εξαγριώνεται απαιτώντας από τις γυναίκες να του επιτρέψουν να καθίσει ο ίδιος στον υπολογιστή και να κάνει την ολική ακύρωση! Κάτι που έγινε με αποτέλεσμα η διαδικασία να ολοκληρωθεί...