Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σοκ από την απόφαση Περγαντά. Ψάχνουν να δουν τι θα κάνουν σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες(video)

Σεισμό προκάλεσε η απόφαση του Κλέαρχου Περγαντά να μην είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Με την φράση μάλιστα «ολοκλήρωσα το ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση» έβαλε τέλος και στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο δήμαρχο Λιβαδειάς.

Η απόφαση του Κλέαρχου Περγαντά αιφνιδίασε την πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του.
Μετά το σοκ όμως άρχισαν οι συζητήσεις για το μέλλον του συνδυασμού και το σύνθημα που κυριαρχεί, σύμφωνα με δηλώσεις ορισμένων στελεχών, φαίνεται πως είναι η ανεύρεση αρχηγού και η αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές.

Ο ίδιος ο Κλέαρχος Περγαντάς ωστόσο έσπευσε να απελευθερώσει τους συμβούλους του λέγοντας χαρακτηριστικά «θα σεβαστώ οποιαδήποτε επιλογή σας » χωρίς όμως καμία αναφορά για συνέχεια στο υπάρχον σχήμα.

Απάντηση στο ερώτημα εάν πρέπει να υπάρξει συνέχεια έδωσε μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Βασίλης Καραμπάς. Ο ίδιος μάλιστα διαφάνηκε πως είναι διατεθειμένος να πάρει πάνω του μια τέτοια πρωτοβουλία.

Αινιγματική η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Μουλκιώτη κατά την διάρκεια της εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της περιφέρειας στην Θήβα. Στην ερώτηση ο Γιώργος Μουλκιώτης τι θα κάνει τώρα μετά τις δηλώσεις Περγαντά απάντησε «Συνεχίζουμε».