Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Στο πλαίσιο της αποστολής διανεμήθηκαν πέντε τόνοι φρέσκων γεωργικών προϊόντων που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Γραμματείας Αλληλεγγύης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και νέα αποστολή αναγκαίων ειδών (υπνόσακοι, κουβέρτες κλπ).

Ο ιατρός και μέλος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος μαζί με τον Τομεάρχη κ. Γεράσιμο Πετράτο και τον γραμματέα της τοπικής συντονιστικής επιτροπής κ. Κώστα Μιχαλάκο, φρόντισαν, σε συνεργασία με τους φορείς δέκα σεισμοπαθών χωριών, να διατεθούν τα προσφερόμενα προϊόντα στους έχοντες ανάγκη.

Επίσης, ο κ. Παπαχριστόπουλος μαζί με μέλη της τοπικής συντονιστικής επισκέφθηκαν τους σεισμοπαθείς γέροντες του γηροκομείου του Ληξουρίου.

Ιδιαίτερα σημαντική για την πραγματοποίηση της δράσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν η συμβολή του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Γραμματείας Αλληλεγγύης κ. Χρήστου Σταθόπουλου, καθώς και της συντονιστικής επιτροπής και της νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Θήβας.






http://anexartitoiellines.gr

Δελτίο τύπου 25/02/2014

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη αποστολή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την κάλυψη βασικών αναγκών των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς.