Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ακυρώθηκε εν μέσω προπηλακισμών η ημερίδα με θέμα τη διαχείριση λοιπών στερεών αποβλήτων (βιομηχανικών, αγροτικών και κτηνοτροφικών) στη Θήβα

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η ημερίδα που θα γινόταν Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, με θέμα τη διαχείριση λοιπών στερεών αποβλήτων (βιομηχανικών, αγροτικών και κτηνοτροφικών), με κύριους ομιλητές το π. Ιωάννη Οικονομίδη και τον Αθ. Παντέλογλου, γιατί οι αγρότες που ήταν εκεί, ζήτησαν να μην γίνει η ημερίδα λόγω των γνωστών θέσεων του π. Ι. Οικονομίδη για τη μόλυνση των αγροτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο π. Ιωάννης υπεραμύνθηκε των γνωστών θέσεών του για τη μόλυνση του νερού και κατ΄επέκταση των αγροτικών προϊόντων, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των αγροτών και τον προπηλακισμό του π. Ιωάννη, - μέχρι και γροθιές πέσανε σύμφωνα με τις πληροφορίες – με αποτέλεσμα την αναβολή της ημερίδας.

Στην ημερίδα παρόντες ήταν και οι Δήμαρχοι Θήβων και Τανάγρας, κ.κ.Σπυρίδων Νικολάου και Ευάγγελος Γεωργίου που αποχώρησαν αμέσως μόλις ζητήθηκε η αναβολή της ημερίδας από τους αγρότες.

Ο κ. Γεωργίου δήλωσε στον “Α.Π.” ότι η διοργάνωση της ημερίδας αυτόν το καιρό, αν μη τι άλλο, ήταν άστοχη. “...Δεν μπορούμε τώρα, αυτήν την εποχή, να θίγουμε ξανά τα θέματα των αγροτικών προϊόντων, όταν οι αγρότες περνάνε τόσο δύσκολες ώρες”. Εγώ θα προσθέσω, δεν ξύνουμε πληγές ιδιαίτερα τώρα!   http://www.anparatiritis.gr