Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗ....που είναι κατά πολλούς Πολυάνδρειο ή Ηρώο.....του 4ου αι. π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΑΠΟ 2.500 Π.Χ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ !! ???ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!




Ποιοί φοβούνται την Πυραμίδα της Θήβας????????
H μεγαλύτερη βαθμιδωτή πυραμίδα της τρίτης χιλιετίας μείον !!!
«Κάτι τους φοβίζει και απαγορεύουν την είσοδο στο εσωτερικό του λόφου του Αμφείου» δηλώνει ο Αρχαιολόγος Θεόδωρος Σπυρόπουλος, που ανακάλυψε την βαθμιδωτή πυραμίδα, αλλά που δεν ολοκλήρωσε, καθώς...μετατέθηκε ξαφνικά από την Θήβα, την οποία επισκέπτεται διαρκώς και με αμείωτο πάντα το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στο θέμα. Ρωτήσαμε τον κ. Σπυρόπουλο αν υπάρχουν εξελίξεις, καθώς το όνομά του «παίζει διαρκώς σε ξένα και ελληνικά έντυπα».
Απάντηση:
«Ουδεμία, εκτός μιας ομάδας Θηβαίων που αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό τους, τον οποίο όμως βλέπουν να καταρρακώνεται, να βρωμίζει και να εγκαταλείπεται».
"Όχι κύριοι. Θα αναστραφεί αυτή η πορεία είτε το θέλετε είτε όχι. Θα καταλάβετε ότι στην Ελλάδα από το 2.500 π.χ μέχρι το 1750 π.χ υπάρχει μια τεράστια πολιτισμική ανάπτυξη που δεν ξανάγινε ποτέ.
 Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων Βοιωτίας-Θήβα

Ντοκιμαντέρ: Η Πυραμίδα της Θήβας (Εκπομπή) - Θήβα