Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Π. Καμμένος: Οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το άσυλο της οικίας μας!



«Οι Έλληνες βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος θα υπερασπιστούμε την ασυλία της οικίας κάθε πολίτη» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή την αποκάλυψη για την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που δίνει τη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής.

«Καλώ όλους τους πολίτες ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας σε κάθε συμπολίτη μας που θα δεχτεί επίθεση αντίθετη με το Σύνταγμα με κάθε μέσο. Η Χούντα δεν θα περάσει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στο άρθρο 120 του Συντάγματος μεταξύ άλλων αναφέρει: «O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».