Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πρόεδρος ΠΑΣ Λαμία: Με έγραψαν για ΚΤΕΟ που πρέπει να περάσω τον Ιανουάριο. Ενημερώθηκε ο υπουργός (φώτο)

Γράφτηκε από τον/την Αργύρης Μπλόντζος

Καταγγελία του Πανουργιά Παπαϊωάννου- Ενημερώθηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Καρπενήσι. Ο κύριος Παπαϊωάννου, με τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας Σάκη Τσικνή και τις συζύγους τους πήγαιναν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία. Αφού πέρασαν την σήραγγα όπως δηλώνει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, βρήκαν μπροστά τους ένα περιπολικό.Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο και αφού δεν βρήκαν κάτι παράνομο, του είπαν πως θα τον γράψουν γιατί δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ.
Ο πρόεδρος της Λαμίας τους απάντησε, πως το αυτοκίνητο θα πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ στις 4 Ιανουαρίου του 2015, τους έδειξε και την άδεια του οχήματος που το αναγράφει, εκείνοι όμως δεν το έλαβαν υπόψη τους και του έκοψαν την κλήση.

Με δήλωση του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο κύριος Παπαϊωάννου ξεκαθαρίζει πως δεν έχει τίποτα με την Ελληνική Αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας, αντίθετα θεωρεί πως υπάρχουν άνθρωποι που ρισκάρουν τη ζωή τους για την προστασία του πολίτη.
Καταγγέλλει όμως την συμπεριφορά των συγκεκριμένων αστυνομικών την οποία θεωρεί μεμονωμένο περιστατικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα παρέμβει προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.