Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ


Και δεύτερος δάσκαλος από τις Σέρρες συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων μαθητών του. Μετά την προ ημερών σύλληψη και προφυλάκιση 47χρονου εκπαιδευτικού (σ.σ. τα στοιχεία και η φωτογραφία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης), αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών συνέλαβαν έναν ακόμη εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για παρόμοιες πράξεις.

Πρόκειται αυτήν την φορά για 49χρονο σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Σερρών για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης παιδιού, κάτω των 15 ετών, κατ' εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως τον περασμένο Μάιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές των Σερρών για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη περίπτωση είδε πριν από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία των Σερρών. Στην πρώτη αυτήν περίπτωση ο 47χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε επτά ανήλικους, οκτώ έως δώδεκα ετών, όλοι μαθητές του σχολείου σε χωριό των Σερρών, όπου δίδασκε τα τελευταία χρόνια, στο οποίο ήταν και υποδιευθυντής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ