Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Θήβα - Συνελήφθη 38χρονος ,κατηγορούμενος για κλοπές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών


Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 34χρονος ομοεθνής συνεργός του.Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος προϊόντων κλοπών και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, χθες (30-01-2015) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου, αλλά και ενός 34χρονου ομοεθνούς συνεργού του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί , μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διάπραξη κλοπών από τους δύο ανωτέρω αλλοδαπούς, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Δύο (2) μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή .
Μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτων και ένας τροφοδότης ρεύματος.
Δύο (2) κουλούρες καλωδίου χαλκού και δύο (2) κουλούρες σχοινιά.
Μία επαγγελματική συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης με καλώδια και μία αντλία.
Ένας επαγγελματικός υδραυλικός γρύλος (3,5) τόνων.
Σαράντα έξι (46) συνολικά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν διαφόρων τύπων απορρυπαντικών σε σκόνη.
Πλήθος ειδών υπόδησης και ένδυσης.
Τρεις (3) θήκες εξοπλισμού και τρία (3) σακ-βουαγιάζ παραλλαγής.
Μία κρατική πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου, για την οποία είχε δηλωθεί η απώλειά της στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Επιπλέον στην οικία του 38χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (90) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω είδη υπόδησης και ένδυσης αποτελούν τμήμα προϊόντων κλοπής, η οποία είχε διαπραχθεί το χρονικό διάστημα από 20 έως και 22-12-2014 , από εγκαταστάσεις εταιρείας εμπορίας υποδημάτων και άλλων ειδών στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της εταιρείας.
Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων προϊόντων κλοπών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.