Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

5ο Δημ. Σχολείο Θήβας-Εγγραφές μαθητών στη Πρώτη τάξη για το σχολικό έτος 2016 -2017


Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών για το σχολικό έτος 2016-17 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 21 Ιουνίου. Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2010 έως 31-12-2010.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.
Σας ενημερώνουμε ότι από το σχολικό έτος 2016-17 και εφεξής, για την εγγραφή των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).
δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

* Οι εγγραφές των αλλοδαπών μαθητών μπορούν να γίνουν με προσκόμιση ληξιαρχικής πράξης γέννησης. Επίσης, ανήλικα τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών μπορούν να εγγραφούν έστω κι αν δεν έχει ρυθμιστεί η νόμιμη διαμονή τους στη χώρα. Όμως, τα δικαιολογητικά εγγραφής των αλλοδαπών μαθητών πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.exeis-nea