Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΜΟΡΝΟΣ-ΑΠΚΟ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Με νέα ανακοίνωσή τους στις 14/5/2016 οι συνάδελφοι της « Ταξικής Προοπτικής», προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Προσφεύγουν και πάλι στον δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας.
Μας κατηγορούν ότι διαπράξαμε πραξικόπημα και μάλιστα ότι κάναμε και λαθροχειρία γιατί χρησιμοποιήσαμε τη σφραγίδα και τον τίτλο του Σωματείου μας.
Ακούστε συνάδελφοι και εμπεδώστε το καλά, ότι εάν εσείς εντάσσεστε στο ΠΑΜΕ είναι θέμα δικό σας και κανείς δεν σας κατηγόρησε γι’ αυτό.
Το Σωματείο όμως διαθέτει πλειοψηφία και δεν έχετε δικαίωμα να τους υποβάλλετε εσείς τα κείμενα που αποφασίζει να εκδώσει.
Μειοψηφική άποψη είστε και έτσι θ’ αντιμετωπίζεστε.
Γνωρίζουν άπαντες ότι εσείς οι μη ανεξάρτητοι, όπου ελέγχονται Σωματεία – Εργατικά Κέντρα – Ομοσπονδίες από τις ταξικές δυνάμεις ΠΑΜΕ (λες και εμείς είμαστε ταξικοί σας αντίπαλοι) τα μεταμορφώνεται σε παραταξιακά και κομματικά προπύργια και καμία άλλη άποψη δεν χωράει.
Εσείς οι απόλυτα κομματικοί, εσείς οι απόλυτα καθοδηγούμενοι, όχι φυσικά από τους εργάτες, όπως εσείς το παρουσιάζεται αλλά από τις κομματικές εντολές, συνεχίζετε να προκαλείτε την πλειοψηφία του Σωματείου για το απόλυτο δικαίωμα στη δημοκρατία τουλάχιστον να μην κρίνονται για τα πολιτικά τους φρονήματα αλλά και να τα εκφράζουν ελεύθερα.
Γνωρίζουν άπαντες ότι για εσάς το μόνο κριτήριο αξιολόγησης, της προσφοράς στα συνδικαλιστικά δρώμενα είναι ένα και μοναδικό να ταυτίζεται με το ΠΑΜΕ και να εντάσσεται στον κομματικό σας μηχανισμό.
Φυσικό είναι σε μία τέτοια αξιολόγηση εμείς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, παραμένουμε ανεξάρτητοι, ελεύθερα σκεπτόμενοι και φυσικά με το δικαίωμά μας να ψηφίζουμε και να υποστηρίζουμε όποιο κόμμα θέλουμε χωρίς άδεια από σας.
Τελειώνοντας εδώ γνωρίζοντας ότι ο δρόμος ο δικός σας, της λάσπης , της συκοφαντίας και της ανέξοδης κατηγορίας, θα μείνει σταθερός δηλώνουμε ότι δε θα σας ακολουθήσουμε στη συνέχεια άλλωστε οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά ότι η προπαγάνδα είναι το στοιχείο σας.
Δικό μας έργο είναι η επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣ. ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΛΗΣ ΧΡ. ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ