Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Στις 13 Φλεβάρη το Περιφερειακό Συμβούλιο τιμά τον Ορχομενό!


Την έδρα του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού τιμά το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, καθώς στις 13 Φεβρουαρίου 2017 η δεύτερη συνεδρίαση του νέου χρόνου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στον ιστορικό μας Δήμο. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή αυτή γίνεται για πρώτη φορά στον τόπο μας, σε συνέχεια της επιθυμίας του Περιφερειάρχη να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας.

Η επιλογή, ασφαλώς, του Ορχομενού δεν γίνεται τυχαία!
Πρωτίστως έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερή στάση της Περιφέρειάς μας – σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο (Π.Ε. Βοιωτίας)- να προωθήσει και να υλοποιήσει τις ώριμες προτάσεις του Δήμου Ορχομενού στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο και δευτερευόντως να επιβεβαιώσει την άριστη συνεργασία των δύο ανδρών: Κώστα Μπακογιάννη και Λουκά Υπερήφανου.
Στην ουσία της, επίσης, η συνεδρίαση αυτή δίνει και μια ακόμη ευκαιρία στην τοπική κοινωνία, αφού στο ξεκίνημά της και σύμφωνα με την δεδομένη επιθυμία του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, στόχος τους είναι να ακουστούν οι πολίτες των τοπικών κοινωνιών τις οποίες επισκέπτονται.
Μ` άλλα λόγια, στη συνεδρίαση αυτή ο λόγος θα δοθεί πρωτίστως στους συλλογικούς φορείς και σε πρόσωπα που θα δηλώσουν την επιθυμία να ακουστούν ενώπιον των Περιφερειακών Συμβούλων της Στερεάς Ελλάδας.

Η συνεδρίαση στον Ορχομενό έχει προγραμματιστεί για τις 13 Φλεβάρη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού… Θα επανέλθουμε…   http://orchomenos-press.blogspot.gr/