Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βάλτε εξέδρα για τους φιλοξενούμενους όσο είναι καιρός!



Το λεμέ εδώ και χρονιά! Το δημοτικό στάδιο της Θήβας χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κερκίδες για τουςφιλοξενουμένους. Έρχονται οι φίλαθλοι των αντίπαλων ομάδων και αναγκάζονται η ομάδα της Θήβας να του τοποθετήσει πάνω σε ένα βουνό. Αν είναι δυνατόν να πηγαίνεις να βλέπεις την ομάδα σου , να πληρώνεις εισιτήριο και να βλέπεις τον αγώνα από το «βουνό».

Και αυτό ωστόσο είναι το λιγότερο. Σε κάθε αγώνα της Θήβας υπάρχει σιγουρά ένας τραυματίας φίλαθλος που στην προσπάθεια του να «σκαρφαλώσει» στο βουνό για να παρακολουθήσει τον αγώνα , γλιστράει με αποτέλεσμα να σπάσει χεριά και ποδιά. Άλλο ένα τέτοιο θύμα ήταν ένας φίλαθλος τουΦωστήρα στον Κυριακάτικο αγώνα ΘΗΒΑ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ , ο οποίος προσπάθησε να ανεβεί στο «βουνό» με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ως που θα πάει αυτή η κατάσταση κύριοι;

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι άνθρωποι της ομάδας της Θήβας οι οποίο με κάθε τρόπο προσπαθούν να βρουν την λύση για το πρόβλημα. Αναφερόμαστε φυσικά σε εκείνους που εμπλέκονται με το δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Στον Δήμο και στην τεχνική υπηρεσία της Θήβας οι οποίοι δείχνουν την ανυπαρξία τους για ακόμη μια φορά.

Είναι καιρός μετά από χρονιά να γίνει κάτι! Να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο γήπεδο! Να τοποθετηθεί μια εξέδρα (έστω μικρών διαστάσεων) για τους φιλοξενουμένους για να αποφευχθούν περεταίρω ατυχήματα και επίσης να μην ξεφτιλίζεται άθελα της η ομάδα της Θήβας καθώς και το γήπεδο της πόληςμας.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!