Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Προγραμματικές συμβάσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις στους Δήμους Σάμου, Τεμπών, Λιβαδειάς και Θήβας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υπέγραψε σήμερα, σειρά προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Σάμου, Τεμπών, Λεβαδέων και Θηβαίων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου παρέμβασης σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο την κατασκευή-ανακατασκευή-συντήρηση τους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.


Με τον Δήμο Σάμου υπογράφτηκαν τα σχέδια των προγραμματικών συμβάσεων για τον ηλεκτροφωτισμό στο γήπεδο Χώρας, στο γήπεδο Σάμου και του κλειστού γυμναστηρίου Πυθαγορείου. Τον Δήμο Σάμου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος, παρουσία του Βουλευτή Νομού Σάμου, Δημήτρη Σεβαστάκη.

Με τον Δήμο Τεμπών υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου Γόννων. Τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κολλάτος, παρουσία του βουλευτή του Νομού Λάρισας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Με τον Δήμο Λεβαδέων υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων ανακυκλοφορίας του υφιστάμενου Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς. Τον Δήμο Λεβαδέων εκπροσώπησε η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, παρουσία του Βουλευτή Νομού Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.

Με τον Δήμο Θηβαίων υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση για την βελτίωση του τάπητα στίβου του δημοτικού σταδίου Θήβας (Α? φάση). Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, παρουσία του Βουλευτή, Νίκου Θηβαίου.