Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Πρώτες πρωινές ώρες της 14-03-2010 στην Αλίαρτο Βοιωτίας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας ηλικίας 31ετών, ο οποίος διέμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους δράστες, οι οποίοι του κατάφεραν χτυπήματα στα χέρια και στην κοιλιακή χώρα με τέμνον όργανο (μαχαίρι). Παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Λιβαδειάς όπου και νοσηλεύεται.
   Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας ηλικίας 30ετών, ο οποίος διέμενε σε έτερο δωμάτιο, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται. Στα πλαίσια διενεργηθείσας προανάκρισης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, και μετά από έρευνα στο εν λόγω δωμάτιο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 8,1 γραμμαρίων. Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ερευνάται η συμμετοχή του σε κύκλωμα διακίνησης γυναικών.
Ομοίως ναρκωτική ουσία (3,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης) ανευρέθηκε σε παρακείμενο δωμάτιο του παθόντα , στο οποίο διέμενε αλλοδαπός υπήκοος Ισπανίας ηλικίας 23ετών. Ναρκωτική ουσία προμηθεύτηκε από τον ανωτέρω 30χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας κάνοντας από κοινού χρήση μαζί του καθώς και με παθόντα.
Σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού υπηκόου Ισπανίας και παθόντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθησαν.