Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την ψήφο του Ελληνικού λαού για να χτυπήσει με ριζοσπαστικές τομές τη ρίζα του ελληνικού προβλήματος: το πελατειακό κράτος, που δεν σέβεται αλλά σπαταλά τα χρήματα του Ελληνικού λαού, που τιμωρεί τον ευσυνείδητο πολίτη και αφήνει στο απυρόβλητο τους ημετέρους.
Η Ν.Δ. αντί να απολογείται για τις εγκληματικές πολιτικές της, οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, αντί να ζητήσει έστω μία συγνώμη που εγκατέλειψε τη χώρα όταν βεβαιώθηκε ότι η καταστροφή ήταν αναπόφευκτη, προκαλεί. Παραμένουν αμετανόητοι. Δεν μπορούν να δεχτούν αυτό που λέει όλη η Ελλάδα, όλη η διεθνής κοινότητα:
Ότι πληρώνουμε σήμερα τα εγκλήματα της διακυβέρνησής τους. Ότι πληρώνουμε την αναξιοπιστία στην οποία μας βύθισαν ως χώρα.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αναγκάστηκε να εφαρμόσει ένα άνευ προηγουμένου πακέτο λιτότητας –με μέτρα τα οποία δεν συνάδουν με τις αρχές μας - που περιλαμβάνει μεγάλες περικοπές στους μισθούς του δημόσιου τομέα. Ο Ελληνικός λαός ξέρει ότι ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δίνει τη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας με σχέδιο, με αισιοδοξία, με τριπλό στόχο τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Χρειάζονται να παρθούν μέτρα για την ριζική ανατροπή των δομών που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση. Χρειάζεται αξιόπιστο αναπτυξιακό σχέδιο επανεκκίνησης τη οικονομίας. Χρειάζεται ένα νέο Διοικητικό κράτος. Χρειάζεται η κυβέρνηση να ιδρύσει  νέους αποτελεσματικούς μηχανισμούς ελέγχου. Μόνο έτσι θα χτίσουμε μία νέα αυτοπεποίθηση και δικαιοσύνη την οποία οι πολίτες, μπορούν να εμπιστευτούν.
Έχει χρέος η κυβέρνηση να δώσει στον τόπο ένα νέο Όραμα μια νέα   Ελπίδα, που σήμερα δεν έχει.  Εμείς  είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια εξόδου από το τέλμα, να δώσουμε  τη μεγάλη μάχη  αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αστείρευτες δυνάμεις.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ  Π.Ε.  ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ