Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΕΝΩΣΗ : Η ΑΠΟΝΟΜH ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ… ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


STEREASPORTS ·

Το Σάββατο το απόγευμα μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια Βοιωτίας Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας ενώ διεξήχθη και φιλική συνάντηση της Ένωσης με την πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Δ” Εθνικής Λαμία.


Τελικό σκορ για την ιστορία 1-1 με τους Βοιωτούς να προηγούνται 1-0 με τον Χρήστο Πλακίδα και τους Φθιωτείς να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Μπενίσκο.

Στο τέλος την απονομή έκαναν ο Γραμματέας της ΕΠΣΒ Κώστας Νίκας με το μέλος του Δ.Σ. Λουκά Μπάρλο που παραβρέθηκαν στο γήπεδο όπου έλαμψε δια της απουσίασ του ο πρόεδρος Της ΕΠΣΒ και ταμίας της ΕΠΟ Βαγγέλης Τοπολιάτης.

Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ. Κουτρουμάνος αλλά και ο προπονητής της Στυλίδας, αντιπάλου της Ένωσης στα μπαράζ, Πέτρος Καραϊσκος.

Μετά τις απονομές η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος Γιάννης Νικολάου δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές και τις οικογενειές τους στην Αντίκυρα και στο κέντρο «Castello» του Δημήτρη Μαργαρίτη ενώ αργότερα όλοι γλέντησαν στα Άσπρα Σπίτια (στο κατάστημα του συμπαίκτη τους Γαλάνη) όπου τραγούδησε ο αδελφός των Μάριου και Χρήστου Πλακίδα και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.Ο Κώστας Νίκας παραδίδει το κύπελο στον αρχηγό Δημήτρη Καραμπέτσο και ο Λουκάς Μπάρλος χειροκροτάει…Ο πρωτεργάτης της ανόδου Δημήτρης Γεραντώντης στον… αέρα


Ο πρόεδρος Γιάννης Νικολάου speaking…
Δείτε περισσότερα στο http://stereasports.com/?p=13548