Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, αναλώσιμα, χρηματοδότηση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας


http://www.egnomi.gr/
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε κλιμάκιο του ΚΚΕ που επισκέφτηκε το ίδρυμα.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Εύβοιας Γιώργο Μαρίνο, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου συναντήθηκε με το διοικητή του ιδρύματος και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό, αναλώσιμα, χρηματοδότηση.

Ο Γ. Μαρίνος τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να δυναμώσει ο αγώνας ώστε να ανακτηθούν οι απώλειες της κρίσης, για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας- πρόνοιας.

Επίσης ο κ. Μαρίνος καυτηρίασε την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που αδειάζει τα όποια ταμειακά διαθέσιμα είχαν απομείνει σε νοσοκομεία, δήμους, περιφέρειες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους δημόσιους οργανισμούς, υποστηρίζοντας ότι το γεγονός αυτό θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες γα τις εργατικές- λαϊκές οικογένειες και κάλεσε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα.