Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Απίστευτο! Ελληνάρας μπήκε οδικώς με το "έτσι θέλω" στην κλειστή κοιλάδα των Τεμπών! Δείτε τι ακολούθησε...


H κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή και σήμερα, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, εξαιτίας προγραμματισμένης συντήρησης των έργων βραχοπροστασίας...

Υπάρχουν και οδηγοί που δεν αντέχουν να ...στερούνται τα Τέμπη όταν κλείνουν για να γίνει η απαραίτητη συντήρηση βραχοπροστασίας του δρόμου, όπως συμβαίνει στην Κοιλάδα. Ένας τριανταπεντάχρονος Καρδιτσιώτης, αψήφησε, χθες το απόγευμα, τις απαγορεύσεις και μπήκε στην αποκλεισμένη εθνική οδό με το έτσι θέλω!

Ένας σεκιουριτάς που τον είδε έσπευσε να τον σταματήσει αλλά εκείνος, μετά από έντονη λογομαχία καθώς υποστήριζε ότι έχει άδεια, πάτησε γκάζι παρασύροντας και τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας! Ο σεκιουριτάς μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ενώ ο οδηγός συνελήφθη.

Η απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων ισχύει στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου. Η κίνηση των οχημάτων από τη συγκεκριμένη περιοχή από και προς τη Θεσσαλονίκη, θα γίνεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών, που έχουν προσιδοριστεί από την τροχαία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ομαλοποιηθεί, στη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή: kosmoslarissa.gr