Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

«ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ 2017»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Θήβας την Κυριακή 17-12-2017 ο καθιερωμένος πλεον ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μοιραστήκανε στον κόσμο περίπου 2000 σουβλάκια , αναψυκτικά , κρασιά ,νερά, άφθονα μελομακάρονα και κουραμπιέδες .


Η ΟΕΒΕ Θήβας θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όλα της τα Σωματεία-Μέλη , το Σωματείο των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Θήβας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ,Κο Θεοδώρου Δημήτριο , που συνεχίζει να είναι κοντά στην Ομοσπονδία και να στηρίζει κάθε προσπάθεια αυτής.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Θηβαίων για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στην Ομοσπονδία με την παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία αλλά και τοποθέτηση τραπεζιών που χρησιμοποιήθηκαν για τον μπουφέ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ , ο Δήμαρχος Θηβαίων Κος ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της Θήβας καθώς και όλοι οι Πρόεδροι των Σωματείων μελών της Ο.Ε.Β.Ε ΘΗΒΑΣ.
Η ΟΕΒΕ Θήβας έχει την ηθική υποχρέωση να συνεχίσει να πραγματοποιεί τον “ΜΠΟΥΦΕ ΑΓΑΠΗΣ” για πολλά χρόνια ακόμα στην μνήμη του πρώην Προέδρου της « ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΗ» επειδή ήταν ο πρωτεργάτης αυτού του εγχειρήματος και κατάφερε να τον καθιερώσει και να τον κάνει θεσμό για την πόλη της Θήβας.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
ΦΟΡΤΗΓΩΝ Δ.Χ ¨Η ΘΗΒΑ¨
ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
ΚΟΜΜΩΤΩΝ
ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ¨Ο ΚΑΔΜΟΣ¨
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ-ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ