Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο Χ.Γιώτης υποψήφιος περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή"

Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει την συμμετοχή της στις εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, την «Ελληνική Αυγή για Στερεά Ελλάδα» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χαράλαμπο Γιώτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ιεράς Μονής της Παναγίας της Οδηγήτριας Παρνασσού-Τιθορέας, "..Φιλική πρώτη επίσκεψη πραγματοποίησαν, στην Ιερά Μονή μας , ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος της "Ελληνικής Αυγής" κ. Χαράλαμπος Γιώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κ. Γεώργιος Ντάλλας , επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" και ο περιφερειακός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" κ. Απόστολος Γκλέτσος, πλαισιούμενοι από συνεργάτες τους. Ο Σεβ. Καθηγούμενος κ.κ. Νεκτάριος γνώρισε τους υποψηφίους και συζήτησε μαζί τους διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και ευχήθηκε να έχουν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις."

Ο κ. Γιώτης είναι απόστρατος αξιωματικός του Πυροβολικού και κατάγεται από την Πιτσιωτά Φθιώτιδας. Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ενώ στη συνέχεια έκανε περαιτέρω σπουδές, δύο μεταπτυχιακά στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έχει δουλέψει σε πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες και αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος με την "Ελληνική Αυγή" μετά την πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Συναγωνιστής τονίζει: «Ζητώ από τους συμπατριώτες μου, της Στερεάς Ελλάδας, να με τιμήσουν με την ψήφο τους στηρίζοντας το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να σταματήσουμε την ισλαμοποίηση της περιφέρειάς μας, να σταματήσουμε την "αιμορραγία" που πλήττει τη χώρα μας με τους νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί, να νιώσει ο Έλληνας πολίτης ασφαλής στον τόπο του και στο σπίτι του».

Οι βασικές αρχές του προγράμματος της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα:

Προτεραιότητα στον Έλληνα σε όλες τις παροχές της Περιφέρειας
Επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο, που γεννιέται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Στήριξη της τρίτεκνης και πολύτεκνης Ελληνικής οικογένειας
Πάταξη της εγχώριας και εισαγόμενης εγκληματικότητας
Τέλος στη διαφθορά και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος
Στήριξη του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου
Διανομή σε Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων χωραφιών και βοσκοτόπων, που προορίζονται για τους αλλοδαπούς
Δίκτυα κοινωνικών παντοπωλείων με ελληνικά προϊόντα
Στήριξη του μικρομεσαίου Έλληνα επιχειρηματία και βιοτέχνη
Επανεκκίνηση της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας στους νομούς της Περιφέρειας
Στελέχωση με προσωπικό και αναβάθμιση των νοσοκομείων, των τοπικών μονάδων υγείας, των κέντρων υγείας, καθώς και των περιφερειακών-αγροτικών ιατρείων
Κανένας Έλληνας χωρίς Κάρτα υγείας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: στελέχωση των υπαρχόντων και δημιουργία νέων
Στήριξη των Ελληνόπουλων, που σπουδάζουν σε αντίξοες συνθήκες
Στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, ευρεσιτεχνίας και καινοτομίας
Στήριξη του τουρισμού, του αγροτουρισμού και εκμετάλλευση των τεραστίων δυνατοτήτων του ιαματικού τουρισμού της Περιφέρειάς μας
Ανάδειξη της τεράστιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας
Ανάδειξη του μοναδικού και αστείρευτου φυσικού πλούτου των περιοχών μας
-ΟΧΙ στην φτωχοποίηση που επιβάλλουν στους Έλληνες

-ΟΧΙ στην μετανάστευση των νέων μας

-ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας

-ΟΧΙ "hot spots" στους τόπους που ποτίστηκαν με το αίμα των προγόνων μας