Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας: Ανοίγουμε τον κοινωνικό διάλογο στη Βοιωτία παρουσία της Υπουργού κας Μπατζελή και των βουλευτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

pasok (200x139) (160x111)
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, κάλεσε από το Ζάππειο όλους τους κοινωνικούς εταίρους, τα πολιτικά κόμματα και τους πολίτες σε μια νέα εθνική κοινωνική συμφωνία για την ανασυγκρότηση της χώρας και την έξοδο από την οικονομική κρίση.
Παράλληλα, ανοίγοντας τον κοινωνικό διάλογο, κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την επίτευξη του στόχου αυτού, με μια σειρά συγκεκριμένων παρεμβάσεων, διαρθρωτικών αλλαγών, ριζικών τομών και δίκαιων ανατροπών που διασφαλίζουν μια νέα πορεία για την Ελλάδα και προστατεύουν στη σημερινή δύσκολη συγκυρία τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα και τη μεσαία τάξη.
Έχοντας ως βασική παράμετρο της πολιτικής μας την κοινωνική διαβούλευση και με την πεποίθηση ότι μια κοινωνία που παίρνει την απόφαση να προχωρήσει και να ανοίξει νέους δρόμους, οφείλει να το πράξει μαζικά και συλλογικά, ξεκινάμε τις επόμενες ημέρες την συζήτηση για καθένα από τα μεγάλα θέματα που πρόκειται να ανοίξουν μέσα στο 2010..
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε μια προσπάθεια ενημέρωσης και διεύρυνσης της κοινωνικής συμμετοχής στη διαβούλευση, απευθυνόμενοι στα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και σε κάθε πολίτη και κοινωνική ομάδα.
Για το σκοπό αυτό διοργανώνουμε συνέντευξη τύπου με την παρουσία της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κας Κατερίνα Μπατζελή και των βουλευτών του Νομού την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς. (Παλαιό Δημαρχείο)
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής
Γιώργος Σιδέρης