Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Σήμερα αναμένεται η οριστική διάλυση του ΛΑΟΣ με την προσχώρηση Πλεύρη στη Ν.Δ....!!!


ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΩΡΗΣ- ΚΟΤΣΙΡΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ... ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Συνεδριάζει σήμερα η πρώην Κ.Ο. και η Εκτελεστική του ΛΑΟΣ, προκειμένου να ληφθεί απόφαση άν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα Σαμαρά γιά πανστρατιά.
Βέβαια ο Σαμαράς δεν έχει κάνει ποτέ πρόσκληση στον Καρατζαφέρη, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο Κύρτσος σε ερώτηση της Μακρή στον Real Fm.
Aυτόν δεν τον θέλουν στην Συγγρού ούτε γιά... άμμισθο θυρωρό της πολυκατοικίας...!!!

Μόνο επιλεκτικά και γιά... αξιόλογα στελέχη είναι η πρόσκληση...
Έτσι και ο Θανάσης Πλεύρης στην αναγκαιότητα να μη Κυβερνηθεί η Χώρα από το συνοθύλευμα των επικίνδυνων και ετερόκλητων συνιστωσών τού Τσίπρα, θα διαφωνήσει με τον Καρατζαφέρη και θα ανακοινώσει την προσχωρησή του στην Ν.Δ....

Το αυτό έπραξαν ήδη από χθές και δύο Υπ. Βουλευτές τού ΛΑΟΣ, ο π. Δήμαρχος Βιλίων Κ.Μακρυνώρης και ο Δικηγόρος Ι.Κοτσίρης της Κορινθίας οι οποίοι έκαναν και τις εξής δηλώσεις:
Ιωάννης Κοτσίρης, υπ. Βουλευτής Κορινθίας ΛΑ.Ο.Σ.:
«Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα» μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η πανστρατιά των Φιλοευρωπαϊκών και Κεντροδεξιών δυνάμεων, που θα διασφαλίσουν την παραμονή της Χώρας στην Ευρώπη και θα αναλάβουν την Εθνική ανασυγκρότηση. Θέτω, έτσι, τις όποιες πολιτικές μου δυνάμεις σ’ αυτόν τον αγώνα και σ’ αυτόν τον σκοπό».
Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, π. Δήμαρχος Βιλλίων, υπ. Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.:
«Ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και στρατεύομαι στον αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας