Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δελτίο Τύπου:Δικαιολογητικά Τουρισμός για όλους


Θήβα 19/7/2012

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών σας ενημερώνουν ότι οι δικαιούχοι προκειμένου να λάβουν Δελτία του Προγράμματος « Τουρισμός για όλους » Εξαήμερων διακοπών , θα πρέπει να προσκομίσουν στα ΚΕΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
Φωτοαντίγραφα των βιβλιαρίων ασθενείας σε ισχύ , από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία του ασφαλισμένου και των προστατευομένων μελών του .
Φωτοαντίγραφο, του εκκαθαριστικού σημειώματος έτους 2011 που αφορά εισόδημα τα του 2010 ή φωτοαντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του έτους 2012 που αφορά εισοδήματα του 2011 , για όσους έκαναν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση το 2012 . Δεν υποχρεούνται στην προσκόμιση εκκαθαριστικού σημειώματος τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω , και οι πολύτεκνοι .
Απόδειξη κράτηση μέσω Τράπεζας σε ‘ένα από. τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και αναφέρονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του ΕΟΤ , για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κατάλυμα συμμετέχει στο πρόγραμμα. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του δικαιούχου μπορεί να υποβληθεί απόδειξη κράτησης μέσω ΕΛ.ΤΑη οποία όμως θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι πρόκειται για κράτηση σε συγκεκριμένο κατάλυμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση , είναι το ατομικό ή οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα των δικαιούχων με βάση τα στοιχεία της οικείας Δ.Ο.Υ. , σύμφωνα με τη παράγραφο περί δικαιολογητικών της παρούσης , να μην υπερβαίνει τα αναγραφόμενα ποσά του παρακάτω πίνακα:
Μεμονωμένοι διακιούχοι με ατομικό εισόδημα 18.000,00 ευρώ
Δικαιούχοι με οικογενειακό εισόδημα 31.000,00 ευρώ
Τρίτεκνοι με οικογενειακό εισόδημα 40.000,00 ευρώ

Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1500,00 ευρώ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ