Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ξεπουλάνε την ΑΤΕ





Άναυδη και αποσβολωμένη έμεινε ολόκληρη η χώρα τη χθεσινή μαύρη Παρασκευή του Ιούλη, όταν ανακοινώθηκε εντελώς ξαφνικά το ξεπούλημα της ΑΤΕ με εσπευσμένες και σκοτεινές διαδικασίες.

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, η κυβέρνηση της χρεωκοπίας της χώρας μας αποφάσισε και οι εγκάθετοι της Τράπεζας της Ελλάδας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αφού μοίρασαν την ΑΤΕ!!!! σε «καλή» και σε «κακή» πρόσφεραν το φιλέτο στον κ. Σάλα.

Η αγροτική γη, που είναι υποθηκευμένη κατά το μεγαλύτερο μέρος της κάτω από ειδικούς όρους στη ΑΤΕ, κινδυνεύει άμεσα. Το ίδιο ισχύει και για την αγροτική οικονομία και αγροτική παραγωγή.

Εκατοντάδες μικρομεσαίες συνεταιριστικές, κτηνοτροφικές, πτηνοτροφικές, αλιευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιέργειας μένουν ξεκρέμαστες μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει τη Δευτέρα που θα πάνε στη δουλειά τους.

Η κυβέρνηση οφείλει πολλές εξηγήσεις στο λαό, στους αγρότες και στους εργαζόμενους της τράπεζας. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας πρέπει να σταματήσει.

ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ