Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012




Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της 1ηςΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΒΟΙΩΤΙΑ 2012», που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 21 έως και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου UNICOT, στη Λιβαδειά. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι τις καθημερινές 17:00- 22:00 και το Σαββατοκύριακο 11:00- 22:00.

Στόχοι της έκθεσης είναι:
1.Η ανάδειξη και την προβολή της οικονομικής δραστηριότητας της Βοιωτίας
2.Η τόνωση της αγοράς από τις εμπορικές συμφωνίες
3.Η γνωριμία με νέα προϊόντα των επιχειρήσεων
4.Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
5.Η στήριξη του επιχειρείν που αποτελεί μοχλό για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων
6.Η ανάπτυξη της ιδέας της επιχειρηματικότητας.

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου της UNICOT μετατρέπονται, για τις ανάγκες της Έκθεσης «ΒΟΙΩΤΙΑ 2012», σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο υψηλής αισθητικής ικανό να φιλοξενήσει τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν αλλά και να καλύψει στο έπακρο τις απαιτήσεις του κοινού που θα την επισκεφτεί.
Ως σήμερα ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια διοργάνωσης της έκθεσης και αυτό είναι εμφανές στην ως τώρα συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων στο χώρο τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ), IRON VAP (ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ), ΜΠΕΝΕΤΟΣ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ), ΑΦΟΙ ΧΟΥΤΖΟΥΜΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ»), ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ), ΡΑΠΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ), Ν.ΑΡΓΥΡΙΟΥ &ΣΙΑ ΟΕ (ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ), ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΡΩΜΑΤΑ- ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ), ΤΟΛΙΑΣ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ), VIP FIREWORKS (ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ), ΧΑΛΚΟ Α.Ε. (ΜΟΝΩΣΕΙΣ), ΓΚΕΡΜΕΝΟΣ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ), ΕΜΦΑΣΗ(ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ)κ.α

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 1ηςΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ& ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΒΟΙΩΤΙΑ 2012», την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 στις 18:00 στη Λειβαδιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ- Δεν φταίνε οι καιροί που αλλάζουν, φταίμε εμείς που δεν αλλάζουμε». Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις, εμπειρογνώμονας του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου σε θέματα εμπορικών εκθέσεων, συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων. Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης που χαρακτηρίζεται, ως ο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας στην αγορά. Να προτείνει τρόπους μέσω των οποίων ο κάθε επιχειρηματίας, με το μικρότερο κόστος μπορεί να προβάλλει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και το κύρος της επιχείρησης του.