Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Λεβαδειακός-ΟΦΗ (17:15, Novasports1)


Ο νικητής επιβιώνει, ο ηττημένος μπλέκει! Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη που θα διώξει το άγχος της παραμονής!

Ο μεν, Λεβαδειακός αν και πήγαινε για πλέι οφ, ξαφνικά έχει μείνει πίσω και μόνο ήσυχο δεν έχει το κεφάλι του για παραμονή.

Ο δε, ΟΦΗ έχει κάνει «κοιλιά» στα τελευταία ματς και δεν θέλει πολύ να μπλέξει.

Οι Βοιωτοί υποδέχονται τους Κρητικούς σε μια σημαντική αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική, με την νίκη να είναι αυτοσκοπός και για τους δύο.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη στο sport-fm.gr

Λεβαδειακός

Από τεσσάρα σε τέσσαρα πάει ο Λεβαδειακός. Το θέμα είναι ότι δεν βάζει αυτός τα γκολ, αλλά τα τρώει. Οι Βοιωτοί προέρχονται από τις δύο «βαριές» ήττες με Ξάνθη (4-1) και Άρη (4-0) και πλέον έχουν μπει σε περιπέτειες.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ και χρειάζεται άμεσα την νίκη για να μην μπει σε ακόμη περισσότερους μπελάδες. Στα θετικά, το γεγονός πως ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Στην αποστολή επέστρεψε και ο Μάουρο Πόι, ο οποίος εξέτινε την ποινή μιας αγωνιστικής και είναι εκ νέου διαθέσιμος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καχεγιόν, Μπουμάλ, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου

ΟΦΗ

Το παιχνίδι για τον ΟΦΗ ξεκίνησε… ήδη με ανακοίνωση. Οι Κρητικοί θέλουν να προλάβουν τυχόν λάθος σφυρίγματα από την διαιτητή κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ παραπονέθηκαν για την διαιτησία και στο ματς με την Βέροια.

Στο καθαρά αγωνιστικά κομμάτι, ο Γιάννης Πετράκης έχει δύο σημαντικές απουσίες. Οι Περογραμβράκης και Μονιάκης αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, γι’ αυτό και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Στα θετικά για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Σαρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες και συμπεριλήφθηκε κανονικά στους «εκλεκτούς».

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Νύκταρης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Σαρ.