Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ:ΛΕΥΚΤΡΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ




Ο Επαμεινώδας είναι ο νέος κυπελλούχος Βοιωτίας για την περίοδο 2012-13. Η ομάδα των Λεύκτρων έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε 2-1 τον Παρνασσό Αράχωβας και κατέκτησε το κύπελλο. Ο Τζίκας στο 29* άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 και στο 77* 0 Παπαναστασίου έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 86* σε 2-1 ο Παπαχαραλάμπους.

Να τονίσουμε οτι αυτό το κύπελλο είναι το πέμπτο που κατακτά η ομάδα των Λεύκτρων.



Φάσεις & Γκολ
4* Ο Τζίκας ξέφυγε της επιτήρησης των αμυντικών, μπήκε πλάγια στην περιοχή κι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος του Δημητρά και κατέληξε πλάγιο άουτ.

11* Ο Κουτσοδήμος από 25 μέτρα έπιασε ένα ξαφνικό δυνατό σουτ αλλά δεν αιφνιδίασε τον Δημητρά που με διπλή προσπάθεια έδιωξε τη μπάλα.

14* Ο Αλαφογιάννης θα βγάλει μπαλιά τρύπα στον Μίχα που θα μπει μόνος στην περιοχή και φάτσα με τον Αναστασίου θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα θα κτυπήσει το οριζόντιο δοκάρι.

29* ΓΚΟΟΛ. Ο Φώτης Λάμπρου βγάζει πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Τζίκα που θα προχωρήσει και με ένα υπέροχο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρά κάνοντας το 1-0.

34* Ο Παπαχαραλάμπους από 30 μέτρα έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Αναστασίου.

42* Ο Γιάννης Λάμπρου βρήκε σε πλεονεκτική θέση από δεξιά τον Κοτώρο, αυτός μπήκε έκανε από πλάγια το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητρά.

52* Σε σέντρα του Μαρτιναίου ο Καλλέργης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αναστασίου πάνω στη γραμμή μπλόκαρε τη μπάλα.

54* Ο Παπαναστασίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ προσπάθησε να κρεμάσει τον Δημητρά αλλά ο γκολκίπερ του Παρνασσού απέκρουσε εντυπωσιακά.

59* Σε κάθετη πάσα του καλλέργη ο Καρακατσάνης έφυγε λίγο πλάγια και σε κενή εστία έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ.

70* Ο Καράϊ θα δοκιμάσει το σουτ από 20 μέτρα αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

72* Ο Βυλλιώτης μπήκε από τα αριστερά έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο Δημητράς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εξέλιξη μετά το κόρνερ ο Παππάς από κοντά έκανε το πλασέ αλλά ο Δημητράς σωτήρια μπλόκαρε.

77* ΓΚΟΟΟΛ.Σε σέντρα του Γιάννη Λάμπρου η άμυνα του Παρνασσού αδράνησε και ο Παπαναστασίου με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

86* ΓΚΟΟΟΛ. Ο Παπαχαραλάμπους με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε και κάποιο πόδι αμυντικού και ξεγέλασε τον Αναστασίου (2-1).

87* Φοβερή ενέργεια από τον Καρακατσάνη που πέρασε όλη την άμυνα του Επαμεινώνδα αλλά άργησε να κάνει το πλασέ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Σε αυτή τη φάση ο Παρνασσός ζήτησε πέναλτι στο πέσιμο του Καρακατσάνη αλλά ο Φλώτσιος πολύ κοντά έδειξε κίτρινη για «θέατρο».




Επαμεινώνδας: Αναστασίου, Κοττώρος (63* Βυλλιώτης), Τσακανίκας, Παπαναστασίου, Λάμπρου Φ. (78* Μακρυπούλιας), Παππάς, Ρόκας Κ., Κόκκαλης, Τζίκας (89* Παναγιώτου), Λάμπρου Ι., Κουτσοδήμος.



Παρνασσός: Δημητράς, Αλαφογιάννης (81* Γκαλαμέλος Λ.), Παπαχαραλάμπους, Καβρούζος, Μπαρκόσης, Διβόλης (46* Μαρτιναίος), Μίχας, Γκαλαμέλος Κ., Καλλέργης, Καρακατσάνης, Πουλλούκι (46* Καράϊ).